Din indkøbskurv

Om os og vores kerneværdier

Vi er en norsk netbutik med smarte, funktionelle og moderne produkter til dit hjem. Hos os går design og funktionalitet hånd i hånd, og vi har et bredt sortiment, der indeholder produkter til både dig, dine børn, dit hjem og dine kæledyr.

Mockup af Moderne Livs hjemmeside

De smarte og praktiske opdagelser

Vi arbejder hele tiden på at finde produkter til dit hjem, der er smarte og praktiske. Disse opdagelser findes i en perfekt balance mellem innovation, omkostninger og design.
Måden vi forsøger at holde priserne lave på er gennem en målrettet indkøbsstrategi, hvor vi arbejder på at udelade unødvendige mellemled.

En kreativ købsproces

Vi har et indkøbsteam bestående af både designere og sælgere, hvilket giver os en fordel, når det kommer til valg af produkter til netbutikken. Det har vi på den ene side altid æstetisk og funktionel i tankerne, og på den anden side viden om, hvad der vil sælge og hvorfor. Vi arbejder hver dag på at inspirere dig med vores smarte, funktionelle og smukke produkter.

Moderne hjem

Vi arbejder på at opretholde en moderne netbutik med de hotteste produkter til dit hjem. Vi fornyer os hele tiden, og bringer nye produkter ind, som vi tror og håber vil fange den moderne og trendy målgruppe, som vi har. Vi vil altid gerne kunne tilbyde vores kunder lige det, de har brug for – vi har derfor et bredt sortiment, der indeholder produkter til både dig, dine børn, dit hjem og dine kæledyr.

Glæde ved skønhed og æstetik

Hos Vavami finder vi stor glæde ved æstetiske produkter. Det skal ikke gå på bekostning af funktionalitet, men skønhed er vigtigt for os. Vi tror på, at skønhed er at finde i detaljerne, derfor er materiale- og farvevalg altid i fokus hos os i købsprocessen, og vi tror på, at det at være omgivet af smukke ting kan give en masse glæde i hverdagen.

Den behagelige købsoplevelse

For os er det vigtigt, at din købsoplevelse er så god, som den kan blive! Vi arbejder på at opretholde en ryddelig og overskuelig netbutik med smarte, praktiske og ikke mindst moderne produkter. Tilfredse kunder er vigtige for os, så skal du have fat i os, så send blot en mail til [email protected]. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!