Din indkøbskurv

Vilkår og privatliv

Vilkår for brug

Disse vilkår og betingelser (“Betingelserne”) gælder for hjemmesiden placeret på https://vavami.dk/ og alle tilknyttede hjemmesider (samlet “Webstedet”), der drives af VAVAMI. Følgende vilkår og betingelser (“Betingelser”) regulerer din brug af webstedet.

Ved at tilgå, se eller bruge indholdet, materialerne, produkterne eller tjenesterne, der er tilgængelige på eller gennem webstedet, anerkender du, at du har læst, forstået og accepterer at være juridisk bundet af disse vilkår såvel som vores privatlivspolitik, som hver er inkorporeret ved henvisning, som om det var fuldstændigt fremsat heri. Du bekræfter endvidere, at du er 13 år eller ældre, og at du har alle nødvendige rettigheder, magt og beføjelser til at indgå denne aftale og udføre de forpligtelser, der er angivet i denne aftale. Du forstår og accepterer, at din brug af webstedet eller ethvert indhold, materiale, produkter eller tjenester, der er tilgængelige på eller gennem webstedet (samlet kaldet “tjenesterne”), indebærer, at du fuldt ud accepterer og accepterer disse vilkår for brug.

Ejer

Sælgeren af alle VAVAMI butikker/domæner er Sami Invest LLC, virksomhedsadresse: 1309 Ave Ste 1200, Sheridan WY 82801, USA.

Registrering

For at få adgang til bestemt indhold, materialer, produkter eller tjenester på webstedet, kan du blive bedt om at registrere og oprette en konto. Som en del af registreringsprocessen kan du blive bedt om at klikke for at acceptere disse vilkår, og derefter kan du blive bedt om at vælge eller indsende et brugernavn og en adgangskode. Du kan også blive bedt om at give os visse oplysninger om dig selv, herunder nogle typer af personligt identificerbare oplysninger, herunder dit juridiske navn, telefonnummer, adresse, e-mailadresse, køn og alder. Du er ansvarlig for at sikre, at din adgangskode og kontologin til enhver tid holdes hemmeligt, sikkert og sikkert. VAVAMI vil ikke blive holdt ansvarlig eller erstatningsansvarlig for eventuel misbrug af din konto i tilfælde af, at en tredjepart har adgang til og bruger din adgangskode og kontologin på nogen måde.

Når du afgiver en ordre via hjemmesiden, vil du blive bedt om at give andre personlige oplysninger, såsom leveringsadresse, faktureringsadresse og betalingsoplysninger. Yderligere oplysninger kan indsamles af VAVAMI eller dets tredjepartsudbydere på nuværende tidspunkt til sikkerheds- og anti-svigformål. Du bekræfter, at de personlige oplysninger, du giver os via hjemmesiden, er sande, gyldige, fuldstændige og opdaterede i alle henseender, og du bekræfter, at du er den person, der henvises til i leveringen (medmindre varen er en gave) og faktureringsoplysninger. Skulle nogen af de oplysninger, du angiver på webstedet, ændres, skal du logge ind på din konto og opdatere sådanne oplysninger direkte på webstedet.

Alle personlige oplysninger, som du giver os via hjemmesiden, er underlagt vores privatlivspolitik.

købe

Nogle produkter eller tjenester, der er tilgængelige via webstedet, kan være tilgængelige for køb. Ved at købe produkter eller tjenester, der er tilgængelige via webstedet, repræsenterer du, at du har nået myndig alder (som i de fleste stater er 18 år) og har den juridiske kapacitet til at indgå en kontrakt. Hvis du er under myndig eller ude af stand til at indgå en juridisk kontrakt, skal du have din forælder eller værge til at gennemgå disse vilkår og privatlivspolitikken og registrere eller afgive en ordre på dine vegne. VAVAMI kan bruge en tredjeparts betalingsprocessor til at behandle kreditkorttransaktioner via hjemmesiden. Du er også ansvarlig for at betale eventuelle offentlige skatter, der pålægges i forbindelse med din brug af webstedet eller køb af produkter eller tjenester, der er tilgængelige via webstedet, herunder salgs-, brugs- og punktafgifter (ekskl. skatter på VAVAMIs nettoindkomst). I det omfang VAVAMI er forpligtet til at opkræve sådanne afgifter, vil den relevante skat blive tilføjet din faktureringskonto. Alt salg er underlagt vores forsendelses- og returneringspolitikker, som skal gøres tilgængelige for dig på hjemmesiden eller leveres til dig sammen med de købte varer. Alle tilbagebetalinger sker efter VAVAMIs eget skøn.

Betalinger og betalingsmetoder

Siden bruger i øjeblikket Stripe til at behandle betalinger. Vores tredjeparts betalingsbehandlere accepterer betalinger via forskellige kreditkort, herunder Visa, MasterCard, American Express, Discover, Klarna og Paypal som beskrevet på den relevante betalingsskærm. For ordrer betalt med kreditkort eller PayPal fratrækkes betalingen på ordretidspunktet.

Stripe opfylder niveau 1 af PCI-overholdelse for datasikkerhed. Klik her for at lære mere.

Du skal angive opdaterede, fuldstændige og korrekte oplysninger for din faktureringskonto. Du skal straks opdatere alle oplysninger for at holde din faktureringskonto aktuel, fuldstændig og nøjagtig (såsom ændring af faktureringsadresse, kreditkortnummer eller kreditkortudløbsdato), og du skal straks underrette os eller vores betalingsbehandler, hvis din betalingsmetode er annulleret (f.eks. på grund af tab eller tyveri), eller hvis du bliver opmærksom på et potentielt brud på sikkerheden, såsom uautoriseret videregivelse eller brug af dit brugernavn eller din adgangskode. Ændringer i sådanne oplysninger kan foretages på https://vavami.dk/ . Hvis du ikke giver nogen af ovenstående oplysninger, accepterer du, at vi kan fortsætte med at debitere dig for enhver brug af betalte tjenester under din faktureringskonto, medmindre du har opsagt dine betalingstjenester som beskrevet ovenfor.

Ændring i godkendt beløb

Hvis beløbet, der skal opkræves på din faktureringskonto, afviger fra det beløb, du har forhåndsgodkendt (bortset fra på grund af indførelsen eller ændringen af beløbet for statslige omsætningsafgifter), har du ret til at modtage, og vi vil give meddelelse om det beløb, der skal opkræves, og datoen for debiteringen før den planlagte dato for transaktionen. Enhver aftale, du har med din betalingsudbyder, vil regulere brugen af din betalingsmetode. Du accepterer, at vi kan akkumulere påløbne gebyrer og sende dem som en eller flere samlede gebyrer under eller ved slutningen af hver faktureringsperiode.

Bekræftelse af autorisation

Din ikke-opsigelse eller fortsatte brug af en betalt tjeneste (inklusive abonnementstjenester) bekræfter, at vi er autoriseret til at debitere din betalingsmetode for den betalte tjeneste. Vi kan indsende disse gebyrer til betaling, og du vil være ansvarlig for sådanne gebyrer. Dette frasiger sig ikke vores ret til at søge betaling direkte fra dig. Dine omkostninger kan betales forud, bagud, pr. brug eller som på anden måde beskrevet, da du første gang valgte at bruge den betalte tjeneste.

Vender tilbage

14 dages returret – kun for ubrugte varer

Returnering accepteres kun inden for 14 dage fra købsdatoen. For at være berettiget til returnering skal dit VAVAMI-produkt være ubrugt og i samme stand, som da du modtog det. Det skal også være i sin originale emballage.

For at returnere dit produkt, bedes du sende os en e-mail på [email protected] . Hvis produktet modtages af os i ubrugt og ubeskadiget stand i sin originale emballage, refunderer vi dit køb.

Når du gør brug af fortrydelsesretten, skal varen returneres til sælger uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra meddelelsen om brug af fortrydelsesretten. Køber afholder de direkte omkostninger ved returnering af varen, medmindre andet er aftalt eller sælger har undladt at oplyse, at køber skal dække returneringsomkostningerne. Sælger kan ikke fastsætte et gebyr for købers brug af fortrydelsesretten.

Beskadiget under transport

Undersøg venligst dit produkt, når du modtager det. Hvis dit VAVAMI-produkt er beskadiget under transporten, bedes du straks sende os en e-mail på [email protected] . Vedlæg en beskrivelse af skaden og fotos, hvis det er muligt. Disse oplysninger er meget nyttige for at sikre, at vores produkter er pakket og afsendt korrekt. Vi sørger for, at de beskadigede produkter udskiftes med det samme.

Tilbagebetalinger

Når din returnering er modtaget og kontrolleret, sender vi dig en e-mail for at informere dig om, at vi har modtaget din forsendelse. Hvis den godkendes, vil din refusion blive behandlet, og en kredit vil blive tilføjet dit kreditkort eller originale betalingsmetode inden for 10-14 dage.

Generelle begrænsninger for brug

Du accepterer kun at bruge webstedet og tjenesterne til formål, der er tilladt af disse brugsbetingelser og i overensstemmelse med alle gældende love, regler og generelt accepteret praksis eller retningslinjer i de relevante jurisdiktioner. Du må kun bruge webstedet og tjenesterne til din ikke-kommercielle, ikke-eksklusive, ikke-overførbare og begrænsede personlige brug og til intet andet formål.

Du vil ikke (og vil ikke forsøge at):

 • Få adgang til enhver af Tjenesterne ved hjælp af andre metoder end via grænsefladen leveret af VAVAMI;
 • Få uautoriseret adgang til VAVAMIs computersystem eller deltage i aktiviteter, der forstyrrer udførelsen af eller forringer funktionaliteten eller sikkerheden af webstedet, tjenesterne, VAVAMIs netværk og computersystemer;
 • Få adgang til et hvilket som helst websted eller tjenester via automatiserede midler eller med automatiserede funktioner eller enheder (herunder brug af scripts eller webrobotter);
 • Få adgang til eller indsamle personligt identificerbare oplysninger, herunder navne, e-mailadresser eller andre sådanne oplysninger til ethvert formål, herunder, men ikke begrænset til, kommercielle formål;
 • Reproducere, duplikere, kopiere, sælge, handle eller videresælge ethvert aspekt af webstedet eller tjenesterne til ethvert formål; og
 • Reproducere, duplikere, kopiere, sælge, udveksle eller videresælge produkter eller tjenester, der indeholder varemærker, servicemærker, handelsnavne, logoer eller servicemærker, der ejes af VAVAMI, på en måde, der er sandsynlig eller beregnet til at forårsage forvirring med hensyn til ejeren eller den autoriserede bruger af sådanne mærker, navne eller logoer.

Indhold

Som mellem dig og VAVAMI ejer eller har VAVAMI en licens til alle oplysninger og materialer, herunder logoer, designs, titler, udtryk, produktnavne, billeder, illustrationer, ikoner, fotografier og copyrights, varemærker, servicemærker, handelsbeklædning og andre intellektuelle ejendomsrettigheder relateret hertil, på eller gjort tilgængelig via webstedet (“Siteindhold”), samt udvælgelse, koordinering, organisering og forbedring af webstedets indhold. Alt webstedsindhold er beskyttet under copyright, varemærke, patent og anden gældende lovgivning. Du accepterer ikke at fjerne eller ændre nogen meddelelse om ophavsret eller anden ejendomsretlig meddelelse på noget webstedsindhold. Som mellem dig og VAVAMI vil alle navne, varemærker, symboler, slogans eller logoer, der vises på webstedet, være ejendomsret til VAVAMI eller dets tilknyttede selskaber, licensgivere eller leverandører. Brug eller misbrug af disse varemærker er udtrykkeligt forbudt og kan være i strid med føderale og statslige varemærkelove. Du vil under ingen omstændigheder have nogen rettigheder af nogen art til webstedets indhold, bortset fra retten til at bruge webstedets indhold i overensstemmelse med disse vilkår.

Visse funktioner på webstedet kan give dig mulighed for at bidrage med feedback og anden information til webstedet for adgang, brug, visning og kommentarer af andre brugere af webstedet (samlet “Kommentarer”). Ved at sende kommentarer, erklærer du, at du har fuld juridisk ret til at give kommentarerne, og at brugen af kommentarerne af VAVAMI på webstedet og alle andre personer og enheder ikke vil: (a) krænke enhver persons eller enheds intellektuelle ejendomsrettigheder eller enhver persons eller enheds ret til offentlighed, personlighed eller privatliv, herunder som følge af din manglende indhentning af samtykke til at offentliggøre personligt identificerbare eller på anden måde private oplysninger om en person; (b) overtræde enhver lov, statut, regulering, regulering eller aftale; eller (c) udgøre videregivelsen af enhver fortrolig information ejet af en tredjepart. Når du indsender kommentarer eller andet materiale eller information til VAVAMI, giver du VAVAMI en verdensomspændende, evig, uigenkaldelig, overdragelig licens til at få adgang til, bruge, distribuere, reproducere, vise, ændre, skabe afledte værker baseret på og underlicensere kommentarerne, alt uden nogen form for kompensation til dig. For at undgå tvivl har VAVAMI ingen forpligtelse til at: (1) opretholde eventuelle kommentarer i fortrolighed; (2) at kompensere dig på nogen måde for dine kommentarer; eller (3) at svare på eventuelle kommentarer.

Anmeldelser

Vi modtager gerne feedback, kommentarer og anmeldelser af VAVAMI-produkterne og forslag til forbedringer af tjenesterne (“Feedbacks”). Anmeldelser indsendes frivilligt og offentliggøres til informationsformål.

Du kan indsende anmeldelser ved at maile os på [email protected] eller ved at anmelde vores produkter på https://vavami.dk/ . Du giver os en ikke-eksklusiv, verdensomspændende, evigvarende, uigenkaldelig, fuldt betalt, royaltyfri, underlicenserbar og overdragelig licens under alle intellektuelle ejendomsrettigheder, som du ejer eller kontrollerer til at bruge, kopiere, ændre, skabe afledte værker baseret på og på anden måde udnytte anmeldelsen til ethvert formål.

Fejl, unøjagtigheder og udeladelser

Der kan lejlighedsvis være information på hjemmesiden, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan relatere til produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud og tilgængelighed. Vi forbeholder os retten til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis oplysningerne på hjemmesiden er unøjagtige til enhver tid uden varsel (inklusive efter du har afgivet din ordre). Vi kan ikke og gennemgår ikke al kommunikation, produkter eller tjenester, der er gjort tilgængelige på eller gennem webstedet, men vi kan, selvom vi ikke er forpligtet til, gennemgå, verificere, ændre eller fjerne eventuelle kommentarer, webstedsindhold eller webstedet, herunder oplysninger, der indsendes i forbindelse med webstedsindhold eller andre funktioner til enhver tid, med eller uden varsel, efter vores eget skøn.

Ansvarsfraskrivelser og garantier

VAVAMI forbeholder sig retten til at ændre produktudvalget og begrænse antallet af produkter, der kan købes fra tid til anden og til enhver tid uden forudgående varsel. Vi forbeholder os også retten til at ændre vilkårene eller varigheden af særlige tilbud eller salgskampagner. VAVAMI er ikke ansvarlig i tilfælde af lagermangel eller utilgængelighed af produkter. Vi har gjort alt for at vise farverne på vores produkter så præcist som muligt på hjemmesiden, men vi kan ikke garantere, at din computerskærm viser farverne nøjagtigt.

VAVAMI fraskriver sig udtrykkeligt, i det omfang det er tilladt ved lov, enhver udtrykkelig eller stiltiende garanti: (i) at webstedet, tjenesterne, webstedets indhold, varer, rådgivning, information eller links, der tilbydes på webstedet, opfylder dine krav; (ii) at Tjenesterne vil være kontinuerlige, rettidige, sikre eller fejlfrie; (iii) at fejl i driften eller funktionaliteten af software leveret til dig som en del af Tjenesterne vil blive rettet; (iv) vedrørende webstedsindhold, varer, tjenester, rådgivning, information eller links leveret af tredjeparter eller brugere; (v) at webstedet, webstedets indhold, varer, tjenester, rådgivning eller information, der vises på webstedet, opfylder dine krav; og (vi) at hjemmesiden vil være fejlfri, eller at eventuelle fejl vil blive rettet. Ingen rådgivning eller information, hverken mundtlig eller skriftlig, indhentet af dig fra webstedet skal skabe nogen garanti, der ikke er udtrykkeligt angivet i disse vilkår.

Du forstår, at den tekniske behandling og transmission af webstedsindhold og kommentarer kan overføres ukrypteret og involvere transmissioner over forskellige netværk og ændringer for at tilpasse sig tekniske krav til tilsluttede netværk eller enheder. Bemærk venligst, at vi ikke kan garantere, at oplysninger, der sendes til eller fra vores websted, vil være sikre i transit, og vi kan heller ikke garantere fortroligheden af enhver kommunikation eller materiale, der sendes til os via webstedet eller internettet, herunder for eksempel personlige oplysninger, der navngiver eller adresse. VAVAMI påtager sig intet ansvar for: (a) enhver fejl, udeladelse, afbrydelse, sletning, defekt, forsinkelse i drift eller transmission, kommunikationslinjefejl, tyveri eller ødelæggelse eller uautoriseret adgang til eller ændring af enhver kommunikation; og (b) eventuelle problemer eller tekniske fejl i telefonnetværk eller linjer, computer online-systemer, servere eller leverandører, computerudstyr, software, fejl i e-mail eller afspillere på grund af tekniske problemer eller trafikpropper på internettet eller på nogen af webstederne , herunder eventuelle skader på dig eller på en anden persons computer relateret til eller som følge af brugen af tjenesterne eller webstedet.

Ingen betingelser, garantier eller andre vilkår (herunder underforståede vilkår for tilfredsstillende kvalitet, egnethed til formål eller overensstemmelse med beskrivelsen) gælder for webstedet, webstedets indhold og/eller tjenester, undtagen i det omfang, der udtrykkeligt er angivet i disse vilkår.

Ansvarsbegrænsning

VAVAMI ER UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ANSVARLIG FOR ANDRE SKADER END FAKTISKE OG DIREKTE SKADER BEVISET I EN RET. VAVAMIS ANSVAR SKAL IKKE OVERstige DEN PRIS, DU BETALTE FOR PRODUKTET ELLER TJENESTE, DER ER GENSTAND FOR KRAVET. HVIS NOGEN DEL AF DENNE ANSVARSBEGRÆNSNING VISES AT VÆRE UGYLDIG ELLER UFULDSTÆNDIG AF ENHVER GRUND, SKAL DET SAMLEDE ANSVAR FOR VAVAMI OG DETS LICENSGIVER IKKE OVERstige 10 DOLLARS ($10).

Uden at begrænse det foregående forstår og anerkender du, at VAVAMI ikke er ansvarlig over for dig for:

Enhver indirekte, tilfældig, følgeskade, strafbar eller eksemplarisk skade, som du måtte pådrage dig som følge af din brug af eller manglende evne til at bruge webstedet eller tjenesterne, herunder tab af fortjeneste (uanset om det er opstået direkte eller indirekte), tab af goodwill eller goodwill, eller tab af data, du har lidt; eller

Ethvert tab eller skade, du måtte pådrage dig som følge af: (i) enhver tillid fra dig til fuldstændigheden, nøjagtigheden eller eksistensen af annoncering eller som et resultat af ethvert forhold eller transaktion mellem dig og enhver annoncør eller sponsor, hvis annoncering vises på webstedet eller tjenesterne; (ii) eventuelle ændringer, som VAVAMI måtte foretage på webstedet eller tjenesterne, eller for ethvert permanent eller midlertidigt ophør af leveringen af tjenesterne (eller nogen funktioner i tjenesterne); (iii) sletning af, korruption af, uautoriseret adgang til eller manglende lagring af indhold og andre kommunikationsdata, der vedligeholdes eller transmitteres af eller gennem din brug af webstedet eller tjenesterne; (iv) brug af produkter eller tjenester opnået på eller gennem webstedet; eller (v) andre forhold relateret til webstedet, tjenesterne, webstedets indhold eller kommentarer.

Begrænsningerne af VAVAMIs ansvar over for dig i dette afsnit gælder, uanset om VAVAMI er blevet informeret om eller burde have været opmærksom på muligheden for sådanne tab.

HVIS DU ER UTILFREDS MED WEBSTEDET, TJENESTERNE ELLER BETINGELSERNE FOR BRUG, ER DIT ENESTE OG EKSKLUSIVE RETSMIDDEL AT AFSTILLE AT BRUGE WEBSTEDET OG TJENESTERNE.

Udskiftning

Du accepterer at forsvare, holde skadesløs og holde VAVAMI, dets direktører, embedsmænd, medlemmer, ansatte, agenter, tilknyttede selskaber, licensgivere og leverandører skadesløse, mod alle krav, skader, forpligtelser, tab, forpligtelser, omkostninger eller gæld og udgifter (inklusive, men ikke begrænset til advokatomkostninger), der hidrører fra: (i) din brug af og adgang til webstedet og tjenesterne; (ii) brud på nogen af disse vilkår, herunder fortrolighedspolitikken; (iii) krænkelse af tredjeparts rettigheder, herunder uden begrænsning ophavsret, intellektuel ejendomsret eller privatlivsrettigheder; eller (vi) brugen af andre personer, der får adgang til dette websted ved hjælp af din internetkonto eller kontologin. Denne forsvars- og erstatningsforpligtelse vil overleve disse vilkår og din brug af webstedet og tjenesterne. Vi forbeholder os retten til, for egen regning, at påtage os det eksklusive forsvar og kontrol af ethvert spørgsmål, der ellers er underlagt skadesløsholdelse fra dig heri, og du skal samarbejde på alle rimelige måder i et sådant forsvar. Du kan ikke afgøre et krav beskrevet i dette afsnit uden VAVAMIs forudgående skriftlige samtykke.

Links til andre hjemmesider

Hjemmesiden kan indeholde links eller henvisninger til andre hjemmesider, som er uden for vores kontrol. Links til andre hjemmesider kan bruge vores hjemmesides logo eller stil som følge af en partnerskabsaftale. Disse websteder kan sende dig cookies og kan indsamle personligt identificerbare oplysninger om dig og bruge disse data på måder, som dette websted ikke ville. Bemærk venligst, at VAVAMI ikke har kontrol over disse websteder, og at disse vilkår for brug ikke gælder for nogen tredjeparts websteder. VAVAMI kan ikke holdes ansvarlig for disse hjemmesider eller eksterne kilder, eller for eventuelle skader eller tab som følge af brugen af indholdet eller varer og tjenester, der er tilgængelige på disse hjemmesider eller eksterne kilder. VAVAMI opfordrer dig til at læse privatlivspolitikkerne og brugsbetingelserne, der er linket til eller refereret til på de websteder, du besøger.

Klageprocedurer

Hvis du mener, at indhold eller indlæg på denne hjemmeside krænker dine intellektuelle ejendomsrettigheder eller andre rettigheder, bedes du underrette VAVAMI via e-mail til [email protected] med en omfattende, detaljeret besked med følgende oplysninger: (a) dit navn og navnet på din virksomhed, hvis nogen; (b) dine kontaktoplysninger, herunder din e-mailadresse; (c) arten og indholdet af din klage, de specifikke rettigheder, der er involveret, og grundlaget for din klage, herunder indholdet eller opslag, der er stødende; og (d) følgende erklæring: “Udtalelserne, erklæringerne og påstandene i denne meddelelse er sande, fuldstændige og nøjagtige, og jeg har fuld juridisk bemyndigelse til at fremsætte hver sådan erklæring, repræsentation og påstand, og til at stille og få tildelt alle stillede krav ud i denne meddelelse.”

Konfliktløsning

Tvistbilæggelse Enhver tvist, der opstår i forbindelse med disse vilkår, skal udelukkende løses gennem endelig og bindende voldgift udført af American Arbitration Association (AAA). Voldgift bruger en neutral voldgiftsmand i stedet for en dommer eller jury, og domstolsgennemgang af en voldgiftskendelse er meget begrænset. En voldgiftsmand kan dog tilkende de samme erstatninger og rettigheder på individuelt grundlag, som en domstol kan tilkende enkeltpersoner, og en voldgiftsmand skal også følge betingelserne i disse Vilkår, som en domstol ville. Alle spørgsmål er til afgørelse af voldgiftsmanden, undtagen spørgsmål vedrørende voldgift og omfanget eller håndhævelsen af denne aftale for at løse tvister, som skal afgøres af en domstol med kompetent jurisdiktion. Voldgift skal finde sted i Sheridan, Wyoming, medmindre VAVAMI vælger andet.

Voldgiftsdommeren vil afgøre berettigelsen af ethvert krav i overensstemmelse med lovene i staten Wyoming. Voldgiftsdommeren er ikke bundet af afgørelser i tidligere voldgiftssager, der involverer forskellige VAVAMI-brugere, men er bundet af afgørelser i tidligere voldgiftssager, der involverer den samme VAVAMI-bruger i det omfang, det kræves af gældende lovgivning. Voldgiftskendelsen skal være endelig og bindende, og dommen over voldgiftskendelsen afsagt af voldgiftsdommeren kan indtræde i enhver domstol med kompetent jurisdiktion. Betaling af alle arkiverings-, administrations- og voldgiftsgebyrer vil være underlagt AAA’s regler, medmindre andet er angivet i denne tvistbilæggelsesaftale. Hvis værdien af kravet er $10.000 eller mindre, vil VAVAMI efter anmodning betale alle sagsomkostninger, administrations- og voldgiftsgebyrer forbundet med voldgiftsprocessen. Enhver anmodning om betaling af gebyrer fra VAVAMI skal sendes til AAA med din anmodning om voldgift, og VAVAMI vil sørge for at betale alle påkrævede gebyrer direkte til AAA. Hvis værdien af kravet overstiger 10.000 USD, og du kan påvise, at omkostningerne ved at få adgang til voldgiftsprocessen ville være uoverkommelige sammenlignet med omkostningerne ved at få adgang til en domstol med det formål at forfølge sagen på individuel basis, vil VAVAMI betale så meget af sagen. , administrative – og de voldgiftsgebyrer, som voldgiftsdommeren anser for nødvendige for at forhindre, at omkostningerne ved at få adgang til voldgiftsprocessen bliver uoverkommelige. Hvis voldgiftsdommeren fastslår, at det krav, du hævder i voldgiften, er useriøst, accepterer du at tilbagebetale VAVAMI for alle gebyrer forbundet med den voldgift, som VAVAMI betalte på dine vegne, og som du ellers ville være forpligtet til at betale i henhold til AAA’s regler. Hvis en voldgiftsmand eller domstol fastslår, at en del af denne aftale om voldgift er ugyldig eller ikke kan håndhæves, forbliver de andre dele af denne aftale om voldgift gældende.

Du kan vælge at afvise denne tvistbilæggelsesaftale ved at sende os en skriftlig opt-out-meddelelse (“opt-out-meddelelse”). Opt-out-meddelelsen skal være poststemplet senest tredive dage efter den dato, hvor du første gang accepterer disse vilkår. Du skal udfylde formularen med opt-out-meddelelse ved at angive de oplysninger, du anmoder om på formularen, herunder dit navn, adresse (inklusive adresse, by, stat og postnummer), telefonnummer og den e-mailadresse, du brugte til at logge ind på din VAVAMI konto som meddelelsen gælder for. Du skal underskrive opt-out-meddelelsen for at den er effektiv. Dette er den eneste måde, du kan afvise tvistbilæggelsesaftalen. Hvis du vælger at afvise tvistbilæggelsesaftalen, vil alle andre dele af disse vilkår stadig gælde. Afvisning af denne tvistbilæggelsesaftale vil ikke påvirke eventuelle tidligere, andre eller fremtidige tvistbilæggelsesaftaler, du måtte have med os.

Forskellige

Disse vilkår, herunder privatlivspolitikken, udgør hele den juridiske aftale mellem dig og VAVAMI og regulerer din brug af webstedet, tjenesterne og alle transaktioner, du måtte have med VAVAMI gennem webstedet og erstatter fuldstændigt og erstatter alle tidligere aftaler eller forståelser, arrangementer , aftaler eller forslag, skriftlige eller mundtlige, mellem dig og VAVAMI vedrørende sådanne forhold. I tilfælde af at andre regler, adfærdskodeks eller andet materiale, der er lagt på webstedet, er i konflikt med vilkårene i disse vilkår, har disse vilkår forrang. Ingen mundtlige forklaringer eller mundtlige oplysninger leveret af nogen af parterne skal ændre fortolkningen af disse vilkår. Ikke desto mindre forstår du, at VAVAMI kan foretage ændringer i disse vilkår fra tid til anden. Din fortsatte brug af webstedet, efter at ændringer til disse brugsbetingelser er offentliggjort, vil blive betragtet som din accept af disse ændringer. Når disse ændringer er foretaget, vil VAVAMI gøre en ny kopi af vilkårene tilgængelig på hjemmesiden. Du accepterer, at VAVAMI ikke har nogen forpligtelse til at give dig besked om ændringer af vilkårene. Du forstår, at det er dit ansvar at tjekke vilkårene regelmæssigt for ændringer.

Du accepterer, at VAVAMI’s undladelse af at udøve eller håndhæve nogen juridisk rettighed eller afhjælpning indeholdt i disse vilkår for brug (eller som VAVAMI har fordelen af i henhold til gældende lov) ikke vil blive betragtet som et formelt afkald på VAVAMIs rettigheder, og at disse rettigheder eller midlerne vil stadig være tilgængelige for VAVAMI. Hvis en domstol, der har jurisdiktion til at afgøre ethvert spørgsmål, der opstår ud af disse vilkår, fastslår, at en bestemmelse i disse vilkår er ugyldig, vil denne bestemmelse blive fjernet fra disse vilkår uden at påvirke resten af vilkårene, og de resterende bestemmelser vil fortsætte med at være gyldige og håndhævede.

Hjemmesiden styres og drives fra USA. Uden at begrænse andet, giver VAVAMI ingen erklæring om, at webstedet, webstedets indhold, kommentarer, tjenester, produkter, information eller andet materiale, der er tilgængeligt på, i eller gennem webstedet, er passende eller tilgængeligt til brug andre steder, og adgang til dem fra områder hvor de er ulovlige er forbudt. De, der vælger at få adgang til webstedet fra andre steder, gør det på eget initiativ og er ansvarlige for overholdelse af gældende love.

Sidst opdateret: 06/04/2023

VAVAMI-webstedets privatlivspolitik

VAVAMI arbejder for at beskytte dit privatliv. Denne privatlivspolitik beskriver VAVAMIs praksis vedrørende oplysninger indsamlet fra brugere af VAVAMIs onlineejendomme, inklusive men ikke begrænset til alle hoved- og underdomæner af live VAVAM (hjemmesiden) og enhver af vores applikationer (“applikationer”, “apps”, “App”) , og tilknyttede tjenester (samlet kaldet “tjenesterne”). Denne fortrolighedspolitik behandler eller regulerer ikke nogen praksis for indsamling, brug eller distribution af oplysninger i forbindelse med oplysninger indsamlet fra dig på anden måde end direkte via eller fra webstedet, såsom fra andre websteder, telefon, fax, post, personlig levering eller anden eller yderligere offline midler eller medier.

Denne privatlivspolitik er inkorporeret i VAVAMIs vilkår for brug af websted ved henvisning, som om den var fuldt ud beskrevet deri, og som du skal gennemgå og acceptere.

Hjemmesiden er ikke beregnet til børn under 13 år. Vi indsamler ikke personlige oplysninger online fra besøgende i denne aldersgruppe.

Politikken beskriver de typer oplysninger, vi indsamler fra besøgende på vores websted og fra individuelle brugere (“dig” eller “brugere”), som interagerer med tjenesterne, og hvordan vi bruger, overfører og sikrer sådanne oplysninger. Ved at tilgå nogen af vores websteder eller bruge nogen af tjenesterne accepterer du at være bundet af denne politik. Denne politik regulerer ikke oplysninger, vi modtager fra tredjeparter. Hvis du ikke accepterer vilkårene i denne politik, skal du ikke bruge webstedet eller nogen af vores tjenester. Hver gang du bruger nogen af webstederne eller tjenesterne, vil den aktuelle version af denne fortrolighedspolitik være gældende. Derfor, når du bruger nogen af webstederne eller tjenesterne, bør du tjekke datoen for denne politik (som vises øverst) og gennemgå eventuelle ændringer siden du sidst gennemgik politikken.

Hvis du har spørgsmål om vores privatlivspraksis, kan du kontakte os på [email protected] . Ved at give dine personlige oplysninger til VAVAMI, tilkendegiver du din accept af brugsbetingelserne og accepterer, at VAVAMI må indsamle, bruge og videregive dine personlige oplysninger som beskrevet heri.

Oplysninger, vi kan indsamle
Personligt identificerbare oplysninger

I denne fortrolighedspolitik betyder “personligt identificerbare oplysninger” enhver information, der kan bruges til at identificere en person personligt, herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og andre oplysninger relateret til levering af varer eller tjenester (også kaldet “personlige Information”). VAVAMI indsamler personlige oplysninger, du frivilligt giver os, når du bruger vores websteder og tjenester, herunder vores apps. Vi indsamler kun personligt identificerbare oplysninger fra dig, når du frivilligt giver os disse oplysninger, såsom når du afgiver en ordre på webstedet, opretter en konto, kontakter os med et spørgsmål eller en kommentar eller tilmelder dig for at modtage e-mailmeddelelser om vores seneste produkter og tjenester. Desuden kan vi indsamle personlige oplysninger gennem din frivillige brug af VAVAMI-leverede apps. Hvor sådanne data udgør personlige oplysninger, vil vi behandle dem som sådan. Visse muligheder inden for de VAVAMI-leverede apps kan give dig muligheder for, hvilke personlige oplysninger du ønsker at give, og hyppigheden eller tidspunktet for, hvornår du giver personlige oplysninger til VAVAMI. For at stoppe indsamlingen af data, inklusive personlige oplysninger, fra alle VAVAMI-leverede apps, kan du afinstallere appen ved at bruge procedurerne fra din enhed.

Browseoplysninger og cookies

Når du besøger vores hjemmeside, kan vores webservere automatisk genkende visse ikke-personligt identificerbare oplysninger om dig, såsom dit domænenavn, din adgangsudbyder, din IP-adresse og dit browsersprog. Hjemmesiden bruger også en cookie, der giver en unik identifikation til din computer.

De oplysninger, der indsamles fra cookies, giver os mulighed for at give dig bedre kundeservice og forbedre funktionerne på vores hjemmeside på forskellige måder, herunder at afgøre, om du har besøgt hjemmesiden før, og hvilke sider du har besøgt. Vi kan også modtage oplysninger om dig fra andre kilder, herunder tredjepartstjenester og organisationer såsom Facebook, Google, Twitter, TikTok, Instagram, Sentry osv.

Hvis du er utilpas ved tanken om, at dine oplysninger bliver brugt på denne måde, tilbyder de fleste computersystemer og browsere privatlivsindstillinger og muligheder, såsom at deaktivere cookies eller vælge “Do Not Track”-funktioner. Vi tilsidesætter ikke disse indstillinger eller muligheder. Du kan dog blive bedt om at give os visse oplysninger, herunder nogle typer af personligt identificerbare oplysninger, for at få adgang til bestemt indhold, funktioner, tjenester, produkter eller fordele på webstedet. Hvis du ikke ønsker at give sådanne oplysninger via webstedet, eller hvis du vælger at bruge nævnte privatlivsfunktioner i dit computersystem eller browser, kan du muligvis ikke få adgang til visse indhold, funktioner, tjenester, produkter eller fordele på webstedet.

Hvordan vi bruger dine oplysninger

Ved at give os personligt identificerbare oplysninger, er vi bedre i stand til at matche dine interesser. VAVAMI kan bruge dine personligt identificerbare oplysninger til at behandle og gennemføre ordrer, sende e-mails for at bekræfte din ordrestatus og forsendelse, kommunikere med dig og sende dig information via e-mail, post eller på anden måde om vores produkter, tjenester, konkurrencer og kampagner. Generelt bruger vi personlige oplysninger indsamlet på webstedet til det specifikke formål, hvortil de blev leveret; at hjælpe med at udvikle bedre produkter og/eller markedsføre, sælge eller levere produkter og tjenester; og for at overholde eventuelle lovmæssige eller regulatoriske krav, processer eller bestemmelser. For bedre at kunne betjene dig, kan vi kombinere oplysninger, du giver os på webstedet, med oplysninger fra tredjeparter, herunder demografiske eller offentlige oplysninger.

Hvordan vi kan dele dine oplysninger

Vi kan dele oplysninger indsamlet via webstedet med vores datterselskaber, tilknyttede selskaber og forretningspartnere med lignende interesser med det formål at give dig de produkter og tjenester, du søger fra webstedet. Vi kan også dele din postadresse og købshistorik med andre katalogfirmaer.

Fra tid til anden kan VAVAMI videregive data indsamlet via webstedet, herunder personligt identificerbare oplysninger, til andre personer eller enheder, som vi mener er troværdige. I sådanne tilfælde kan vi leje, udveksle, dele og/eller krydsreference, herunder kontaktoplysninger om dig, hvilket vil gøre det muligt for sådanne personer eller enheder at kontakte dig vedrørende produkter og tjenester, der kan være af interesse for dig. Derudover kan vi dele oplysninger med tjenesteudbydere, underleverandører og forretningspartnere, der er engageret til at udføre funktioner på vores vegne eller levere tjenester til os. Disse tjenester omfatter:

 • Opfyldelse af ordrer, opbevaring og levering;
 • Annoncering, markedsføring, undersøgelser og kampagner, herunder partnerskaber og samarbejder med andre virksomheder, hvis produkter eller tjenester vi tror, du kan lide;
 • Informationsteknologi og kontortjenester, herunder software- og webstedsudvikling, webstedshosting, -styring og -evaluering samt databehandling, udveksling og krydshenvisning;
 • Betalingsbehandlingstjenester, beskyttelse mod svindel og reduktion af kreditrisiko
 • Juridiske, regnskabsmæssige, revisions- og andre professionelle tjenesteudbydere. VAVAMI

kan også videregive data indsamlet via webstedet, herunder personligt identificerbare oplysninger, til en anden part, med hvem VAVAMI indgår eller med rimelighed kan indgå en forretningstransaktion, såsom en fusion, konsolidering, opkøb eller køb af fast ejendom. Hvis VAVAMI eller dets aktiver erhverves af en anden virksomhed, eller på grund af en fusion, rekonstruktion eller likvidation, kan kundeoplysninger være et af de overførte aktiver. Dine personlige oplysninger vil forblive underlagt enhver eksisterende privatlivspolitik, medmindre du giver samtykke til andet.

Vi forbeholder os retten til at videregive oplysninger om dig til en tredjepart i henhold til en stævning, retskendelse eller anden form for juridisk proces, eller som svar på en anmodning fra eller på vegne af lokale, statslige, føderale eller andre statslige organer, afdelinger eller organ, uanset om det er i henhold til en stævning, retskendelse eller anden form til juridisk proces.

Håndtering af persondata og alternativer

Du må bruge webstedet uden at give nogen personlig identificerbar information. Vi ønsker kun at kommunikere med dig, hvis du ønsker at høre fra os. Hvis du har oprettet en konto på hjemmesiden eller tilmeldt dig elektroniske nyhedsbreve, salgsfremmende e-mails eller SMS-advarsler fra VAVAMI, herunder nye ideer, særlige tilbud og begivenhedsinformation, eller for at modtage kommunikation om vores produkter og tjenester, vil du til enhver tid have retten til at afmelde modtagelse af marketing-e-mails og SMS-beskeder eller til at angive, hvilken kommunikation du eventuelt ønsker at modtage fra os. Hvis du ønsker at slette din konto, kan du gøre det ved at sende en e-mail til [email protected] . Hvis du ønsker at afmelde modtagelse af markedsføring via e-mail, skal du klikke på afmeld-linket i sidefoden af marketing-e-mails. Hvis du ønsker at afmelde modtagelse af meddelelser pr. post, skal du kontakte [email protected] . Hvis du ønsker at afmelde modtagelse af SMS-beskeder, skal du svare “STOP” for at afslutte al SMS-kommunikation; du kan fortsætte til enhver tid. VAVAMI vil fortsætte med at sende dig ikke-promoverede service-e-mails vedrørende din konto, såsom e-mails vedrørende tilgængelige opgraderinger, fakturerings- og betalingsoplysninger, udestående saldi på din konto og andre e-mails vedrørende din konto og/eller brugen af hjemmesiden. På anmodning vil VAVAMI bekræfte, hvilke personligt identificerbare oplysninger, der indsamles eller opbevares om dig, og vil rette, opdatere og/eller fjerne sådanne oplysninger. Du kan kontakte VAVAMI for ethvert af ovenstående på [email protected] . Hvis du anmoder VAVAMI om at stoppe med at bruge eller dele dine personligt identificerbare oplysninger, vil vi imødekomme denne anmodning. Dog kan VAVAMI opbevare optegnelser over dine personligt identificerbare oplysninger i en periode; for eksempel for at følge op på en anmodning, løse en tvist eller af lignende årsager eller for at overholde gældende føderale, statslige eller lokale love. Derudover kan nogle personlige data også fortsat blive gemt på backup-filer af økonomiske, juridiske eller tekniske årsager.

Cookies

Cookies bruges på vores hjemmeside for at forbedre din brugeroplevelse. Mens du navigerer på vores hjemmeside, huskes dine præferencer gennem den midlertidige brug af cookies, små tekstfiler, der gemmes på din enhed af den browser, du bruger. Cookies giver vores systemer mulighed for at finde information om din browser, samt overvåge dine navigationsmønstre, mens du surfer på siden. Hjemmesidebrugere har mulighed for at acceptere eller deaktivere cookies gennem deres browsere, samt få besked, når en cookie skal aktiveres. Dette giver dig mulighed for at afvise brugen af cookien eller slette cookien i slutningen af dit besøg. Hvis du deaktiverer cookies eller sletter cookies, kan din brugeroplevelse være begrænset. Websitestatistikdata indsamles ved hjælp af værktøjer som Google Analytics til at analysere ydeevnen af vores website og overvåge websitebrugertrends. Analytiske data såsom hits på vores server, trafikmønstre og sidevisninger viser os, hvor vores publikum kommer fra, og hvordan de interagerer med webstedet. Denne type indsamlede oplysninger er aggregerede og anonyme og identificerer derfor ikke personligt specifikke webstedsbrugere. Vi bruger også IP-anonymisering, som forkorter og anonymiserer din IP-adresse, før den gemmes på Googles servere. Derudover kan vores hjemmeside bruge “web beacons”, “pixelkoder” eller andre sporingsteknologier til at studere vores brugeres handlinger gennem ikke-personligt identificerbare oplysninger. Disse data samles og overvåges for at hjælpe os med at forbedre vores tjenester og den overordnede hjemmesideoplevelse.

Sådan styrer du indstillinger for cookies

Det er muligt at kontrollere cookie-indstillingerne på de fleste browsere og enheder. Nedenfor er nogle tips til, hvordan du styrer dine indstillinger:

Sådan administreres cookies på populære browsere og enheder:

Vælg en browser eller enhed nedenfor for at se en detaljeret forklaring på, hvordan du fjerner eller deaktiverer cookies.

Sådan administrerer du cookies på Safari
Sådan administrerer du cookies på iOS
Sådan administrerer du cookies på Chrome
Sådan administrerer du cookies på Firefox
Sådan administreres cookies i Internet Explorer

Sådan administrerer du abonnementer fra VAVAMI-e-mails: Gå til den sidste e-mail, du har modtaget fra os, rul til bunden af e-mailen og klik på “Opdater præferencer” for at opdatere dine e-mail-præferencer, eller “Afmeld” for at afmelde al e-mail-kommunikation fra VAVAMI . Bemærk venligst, at dette kan betyde, at du går glip af vigtig information.

Sådan administrerer og fravælger du Google Analytics-sporing på hjemmesiden: Du kan fravælge al Google Analytics-sporing på hjemmesiden, herunder alle andre hjemmesider, der bruger Google Analytics, via dette link . Du kan lære mere om Google Analytics og hvordan dine data er sikret via dette link .

Sikkerhed

Sikkerheden af dine personlige oplysninger er vigtig for os, og VAVAMI er forpligtet til at håndtere sådanne oplysninger omhyggeligt. Vi opretholder fysiske, elektroniske og proceduremæssige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger. Vi bruger sikker socket layer-teknologi til at beskytte sikkerheden af dine betalingsoplysninger, og vi krypterer dine personlige oplysninger, når de sendes over internettet. Ingen transmissionsmetode over internettet eller elektronisk lagring er dog 100 % sikker. Derfor kan vi ikke garantere den absolutte sikkerhed af dine personlige oplysninger, selvom vi bestræber os på at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dem.

Siden kan også indeholde links til tredjepartswebsteder, for at gøre det lettere for brugerne at finde information, produkter eller tjenester, der kan være af interesse. Hvis du får adgang til et tredjepartswebsted fra et link på denne side, er enhver information, du afslører på denne hjemmeside, ikke underlagt denne fortrolighedspolitik. Det er muligt, at disse links kan blive brugt af tredjeparter eller andre til at indsamle personlige eller andre oplysninger om dig. Vi er ikke ansvarlige for fortrolighedspolitikkerne for sådanne websteder, annoncører eller tredjeparter eller indholdet af sådanne websteder. Det er udelukkende dit ansvar at gennemgå og forstå fortrolighedspolitikkerne og -praksis på disse andre websteder. Vi kontrollerer ikke brugen af cookies eller indsamlingen af oplysninger fra disse tredjeparter, eller hvordan de håndterer sådanne oplysninger. Det er udelukkende dit ansvar at gennemgå og forstå fortrolighedspraksis og politikker for disse andre websteder, annoncører og tredjeparter.

Opdatering af privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre, modificere, tilføje eller fjerne dele af denne privatlivspolitik til enhver tid. Du bør tjekke denne side regelmæssigt for ændringer. Din fortsatte brug af denne hjemmeside, efter at ændringer til denne privatlivspolitik er offentliggjort, vil blive betragtet som dit samtykke til disse ændringer. Skulle vi blive opmærksomme på, at sikkerheden af dine personlige oplysninger i vores besiddelse eller kontrol kan være blevet kompromitteret, kan vi forsøge at underrette dig om denne begivenhed.

Spørgsmål eller bekymringer Hvis du har feedback, spørgsmål eller bekymringer vedrørende privatlivets fred, kan du sende os en detaljeret besked til [email protected] ; Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at løse dine problemer.

Sidst opdateret: 06/04/2023